avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna! Prietenul meu e in instanta cu fosta lui iubită..au avut o relație de 3 ani din care a rezultat un copil..Ea l-a dat în judecată pt pensie alimentară și a luat ca martor pe mama ei afirmând că el nu sa interesat de copil timp de trei ani...Intrebarea mea este: poate cere pensie din urmă ,tinand cont ca nu poate dovedi legal ca ei doi s-au despărțit atunci?? Exista posibilitatea ca ea sa ii ceara bani de atunci..ei nu au fost căsătoriți legal ea mai având doi copii din alta căsnicie.. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Deeamari , utilizator 14:46, 18 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa ii stabileasca pensie si in mod normal trebuie sa ii dea de la data introducerii actiunii. Dar acum depinde si el cum s-a aparat, daca a facut intampinare etc
Multumesc mult...am trimis întâmpinarea si am respectat termenul de 25 de zile..Sper sa fie bine!

Casa de Avocatura “Toader, Georgescu si Asociatii a scris:

O sa ii stabileasca pensie si in mod normal trebuie sa ii dea de la data introducerii actiunii. Dar acum depinde si el cum s-a aparat, daca a facut intampinare etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! - pensie de întreținere neplătită de trei ani, consecințe Deeamari Deeamari Prietenul meu are un copil cu fosta iubită de 3 ani si pana in momentul de față el nu a plătit pensia alimentara ..ea la dat in judecata si cere pensie de ... (vezi toată discuția)
Despre pensie alimentarã GHITA ELENA ANISOARA GHITA ELENA ANISOARA am divorţat după 20 de ani de căsnicie în aprilie 2010, copilul în vârstă de 12 ani a rămas la mine, iar fostul meu soţ s-a angajat să plătească ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lili5 lili5 sotul meu, cu care sunt in divort si cu care am un fiu de 11 luni are o fiica dintr-o casnicie anterioara. nu ii plateste pensie alimentara de 10 ani, fiica ... (vezi toată discuția)