avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fotograf fara acte
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fotograf fara acte

Salut, este posibil sa gresesc categoria[ in acest caz, va rog sa ma redirectionati la categoria buna].

Fac poze intr-un club de noapte de ceva timp[ fara acte ] si nu am nici atestat, ce s-ar putea intampla in cazul unui control? Cum as putea evita eventualele probleme atat pentru mine, cat si pentru patron.

De asemena, m-am inscris la un curs de fotografie, dupa primirea atestatului, am inteles ca se poate incheia un contract doar pe o zi [ eu lucrez doar sambata seara ca fotograf], mai trebuie platite de catre mine anumite taxe ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:09, 17 Noiembrie 2019
Va inregistrati la registrul comertului ca pfa fotograf in baza acelui atestat de la curs si apoi puteti incheia cu firma care administreza acel bar, contract de prestari servici fotografice in care sa treceti concret printre altele concret ce veti presta, cine va fi beneficiarul (daca lucrati doar pentru aceasta firma sau doar direct cu fiecare client, caz in care trebuie sa aveti casa de marcat portabila pentru ca incasati de la persoane fizice) si timpul lucrat, la final de luna dati factura si chitanta in baza unui raport de activitate semnat de ambele parti si asta doar daca lucrati direct cu firma si ea va plateste. Si sunteti in regula. Ca pfa va depuneti declaratia unica in careva veti declara venitul din activitatea independenta ca pfa.
Pentru casa de marcat portabila veti avea de depus prin internet o declaratie lunar la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce cod caen mai este nevoie? Mara8912 Mara8912 O sa deschid un PFA cu cod CAEN 7420 Activitati fotografice, fiind fotograf/videograf la diferite evenimente. Voi colabora cu o firma care imi va face factura ... (vezi toată discuția)
Detasare pfa activitati fotografice in franta ovidiu_radu ovidiu_radu Buna ziua. Ca si PFA Activitati fotografice, ce ar trebui sa fac pentru detasare, pentru a presta servicii de fotografie in Franta? Mai exact, de ce acte ... (vezi toată discuția)
Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)