avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Locuința familiei?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Locuința familiei?

Avem următoarea situație: o doamna în vârstă de 76 de ani, care deține în proprietate un apartament, locuiește împreună cu cei 2 copii, ambii divorțați și fără urmași.
Se poate cere înscrierea apartamentului în CF ca locuință a familiei?

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala, sau alta forma pentru a cumpara o locuinta afi. GabrielG. GabrielG. Buna ziua. Sunt un cetatean in varsta de 63 ani si locuiesc intr-un apartament obtinut in 1994 ca locuinta sociala impreuna cu familia mea. In anul 1996 sotia ... (vezi toată discuția)
Mama este coproprietar, in urma mostenirii unei case, 2 anexe ... SorinDSC SorinDSC Mama este coproprietar, in urma mostenirii unei case , 2 anexe si terenul aferent de 36 arii , totul extravilan, iar 12 arii din teren e neproductiv, impreuna ... (vezi toată discuția)
Pot obliga fosta sotie la plata chirie pt ap.meu propriu in care ea locuieste dupa divort dan-adrian dan-adrian buna ziua, am divortat, cei 2 copii fiind incredintati fostei sotii; am locuit impreuna cu acestia in acel apartament, pana la separarea in fapt; ea a ramas ... (vezi toată discuția)