avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunere declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunere declaratia 112

Buna ziua
pot depune D112 la ghiseu?
multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:47, 19 Noiembrie 2019
Conform Ordinului nr. 3063/1376/1430/2019 pentru aprobarea modelului, conținutului, modalității de depunere și de gestionare a "Declarației privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate":

Modul de depunere

1. Declarația privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate se completează cu ajutorul programului de asistență.

2. Declarația se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanță, conform legii.

Pentru depunerea declarației, plătitorul/împuternicitul trebuie să dețină un certificat calificat, eliberat în condițiile Legii nr. 455/2001 privind semnătura electronică, republicată.

Programul de asistență este pus la dispoziția contribuabililor gratuit de unitățile fiscale subordonate sau poate fi descărcat de pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la adresa www.anaf.ro.
Ultima modificare: Marți, 19 Noiembrie 2019
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 semnare econo econo Pe D112 apare numele persoanei care semnează declaratia. Poate semna electronic alta persoana imputernicita, cu alt certificat fără a modifica pe formular ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 se poate depune si la ghiseu? MIHAELAX MIHAELAX Buna seara, Pentru un P.F.A., cu un singur angajat Declaratia 112 se poate depune si la ghiseu? Multumesc (vezi toată discuția)
Depunere declaratii fiscale- semnatura electronica ContSters123067 ContSters123067 [b]Codul de procedură fiscală[/b] ... Art. 83 Depunerea declaraţiilor fiscale (1) Declaraţia fiscală se depune la registratura organului fiscal ... (vezi toată discuția)