Buna ziua ! Am o parcela de pamant langa o alta a vecinului care si-a construit deja o casa si s-a racordat la toate utilitatile, printre care si cea de gaz. Ne-am inteles sa contribuim si noi la cheltuielile traseului, tranversarii tevii de gaz. Contoarul de gaz al vecinului este pozitionat la limita dintre cele 2 parcele, a fost montat doar 1, urmand (a fi montat cel de al doilea) in momentul cand noi vom construi si vom avea nevoie. Ce act se poate face la notar pt. A fi in siguranta ca nu vom pierde aceasta permisiune ? Se poate preciza in actul respectiv valoarea contributiei noastre la cheltuielile respective ?
De principiu va va fi necesar un acord de la vecin la momentul racordarii. Este insa posibil sa incheiati acum un document intre voi, unul in care sa stabiliti exact cat a contribuit fiecare si ce drepturi aveti.
verificati insa ca teava sa fie suficienta pentru a se racorda si alti utilizatori la aceasta.
Contor comun gaz
tompop
Propietar garsoniera am ramas singurul utilizator conectat la contorul de gaz comun pe scara blocului,toti vecinii au separatie de gaze,deci contoare separate. ... (vezi toată discuția)