avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet munca

buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din alt judet decat cel in care am domiciliu acum,nu este trecuta in carnet.dar am acasa o adeverinta care arata ca am lucrat la acea firma,doar ca a fost eliberata in anul 2004 si este o copie.are stampila firmei si a ITM-ului.am avut nevoie de ea in 2004 tot pt a intocmi un dosar de somaj.e buna sau trebuie sa cer alta la acea firma?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Roxie , utilizator 19:21, 4 Decembrie 2009
Numai perioadele lucrate in baza unui contract individual de munca se trec in carnetul de munca ... :)
Aha, am inteles. Dar perioada de lucrat ca PFA (exclusiv) se pune la contributia la pensie? Platind toate asigurarile, desigur. La vechime conteaza lucrul ca PFA?
Adica: ce ma intereseaza pe mine: sa am continuitate la plata asigurarilor si la pensie. Dar as vrea sa lucrez independent. Nu stiu daca m-am exprimat bine.
Da, daca aveti contract de asigurare incheiat cu Casa de pensii.
Multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Ma ajuta mult sa iau o decizie importanta pentru mine. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartile de munca mosneanu mosneanu intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ALEX_23 ALEX_23 IN ANUL 2004 LUNA SEPTEMBRIE M-AM ANGAJAT LA FIRMA X CU CONTRACT DE MUNCA CA INSTALATOR ALATURI DE ALTI 3 COLEGI. DE LA ACEA DATA SI PANA IN PREZENT PATRONUL ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de munca dupa demisie Buna,
Am si eu o intrebare: legal, dupa cate zile de la inmanarea demisiei angajatorul este obligat sa elibereze cartea de munca ? (vezi toată discuția)