avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua.

As dori sa ma sfatuiesc cu cineva care se pricepe la urmatoarea situatie:

In cazul in care sotul meu are pe altcineva si vrea sa divorteze, dar eu nu vreau pana cand toate bunurile materiale nu sunt trecute pe numele meu si anume un apartament comun si o masina care este pe numele lui care sunt demersurile pentru a obtine acestea?
Partajul bunurilor se poate afectua atât în timpul căsătoriei cât și după desfacerea acesteia.
Dacă soțul dvs vrea sa divorteze cât mai urgent iar dvs refuzați atunci acesta poate sa obtina divorțul pe calea instanței de judecată fără acordul și fără prezenta dvs.
Contactați un avocat și discutați pe larg situația pentru a va sfătui in concret.
Divortul si partajul nu sunt legate. Daca acele bunuri vi se cuvin, ok, altfel ma tem ca actele sa nu fie subrede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, doresc sa divortez de sot si de 6 ani locuim in apartamentul ... Andrada568 Andrada568 Salutare, doresc sa divortez de sot si de cativa ani locuim in apartamentul care este pe numele parintilor mei. Avem unele bunuri la comun cumparate in timpul ... (vezi toată discuția)
Divort fără acord Vbnm Vbnm Pot divorta de sotul meu, chiar daca el nu e de acord, pe motivul ca a savarsit adulter? (vezi toată discuția)
Sotul meu vrea sa divorteze fara partaj. oanap71 oanap71 Sotul meu vrea sa divorteze fara partaj. Eu in schimb nu vreau sa plec din casa facuta de catre noi. Avem urmatoarele bunuri in comun: un imobil, un teren, o ... (vezi toată discuția)