avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deschidere second hand
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deschidere second hand

Îmi poate spune cineva va rog, de ce acte am nevoie sa vad haine second hand, spațiul fiind al meu...?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 27 Noiembrie 2019
Va infintati la registrul comertului un srl cu sediul social inregistrat la adresa de domiciliu din buletin (in baza unui contract de comodat pentru o camera) si ca punct de lucru, la adresa acelui spatiu (in baza unui contract de comodat pentru spatiul in care va amenajati magazinul). Veti obtine astfel de la registrul comertului un certificat constatator dupa care faceti copie si o dati firmei de unde cumparati casa de marcat. Si de la primarie va trebui sa obtineti apoi aviz de functionare.
Deci numai dupa ce ati inregistrat firma la registrul comertului incepeti sa faceti achizitii de materiale cu factura pe firma pentru a va amenaja spatiul magazinului dar si achizitii de marfa cu factura pe firma pentru vanzare.
Daca doriti, in loc de srl, urmand aceeasi procedura va puteti infiinta o intreprindere individuala.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri înființare magazin second hand Babes Monica Elena Babes Monica Elena Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ? (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreyene Andreyene Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)