avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Va intreb daca s-a abrogat Legea contractelor colective de munca si daca se mai pot incheia acte aditionale pentru anul 2010 la contractele colective de munca din anul 2009?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:40, 6 Decembrie 2009
Legea nu este abrogata .. prin urmare, puteti incheia acte aditionale la CCM existent pentru anul viitor :)
... atentie doar la ce sporuri si stimulente includeti in ele, intrucat legea 330/2009 prevede clar componentele salariului incepand cu 01.01.2010:)
bine, bine....si ce adaugam? ;) astept idei.... B-)
Legea nr.329/2009 se aplica numai sectorului bugetar , nu si celui privat :)
... pai ce sa adaugam?? Drepturi speciale pentru refacerea sanatatii si capacitatii de munca (in baza legii 319/2006), prime de Paste si Craciun, tichete-cadou si suma de reprezentare (pe romaneste, banii de haine/tinuta):D ca "spor de zambet" sau "spor de munca penibila" nu cred ca se mai poate...:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri legale mariuta2 mariuta2 care sunt sporurile cu temei legal de care pot beneficia functionari publici si persoanele contractuale din cadrul unei primarie de comuna? ( conform ... (vezi toată discuția)
Ce se aplica in haosul legislativ din invatamant ? arhontele arhontele Legea 330/2009 a abrogat mai multe articole si Statutul personalului didactic .De exemplu,a fost scos din vigoare art.50(12) -\"Personalul didactic beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Spor de mobilitate si de confidentialitate ionutz_vali1983 ionutz_vali1983 As dori sa stiu care categorii de angajati dintr-o primarie pot sa beneficieze de sporul de confidentialitate si de mobilitate?? Doar consilierul juridic are ... (vezi toată discuția)