avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Transmitere declaratii la fondul de mediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Transmitere declaratii la fondul de mediu

iNCEPAND CU DATA DE 01.01.2020 CUM SE VOR TRANSMITE DECLARATIILE LA FONDUL PENTRU MEDIU
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 15:17, 27 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util


Buna ziua,

AFM a postat pe site ul propriu prezentul comunicat:


INFORMARE

Prin prezenta, vă informăm că începând din anul 2019, declaraţiile privind obligaţiile la Fondul pentru mediu pot fi depuse prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, urmând ca din anul 2020 aceasta să fie singura modalitate de depunere a declarațiilor.
În acest sens, vă recomandăm să vă înrolați în aplicaţia informatică pentru utilizarea serviciului "Depunere declaraţii on-line", pusă la dispoziție de Administrația Fondului pentru Mediu la adresa [ link extern ] .
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model declaratie notariala afm juridic_cas juridic_cas BUNA ZIUA! MA PUTETI AJUTA, VA ROG, CU UN MODEL DE DECLARATIE NOTARIALA PENTRU DEPUNEREA DECLARATIILOR ONLINE LA ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU.????? ... (vezi toată discuția)
Declaratii fond mediu Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Trebuie sa depun declaratia mediu pentru luna decembrie 2013. Cum procedez la listare deoarece era valabil un cod care a fost valabil numai pt declaratiile ... (vezi toată discuția)
Fondul pentru mediu gabibotea gabibotea In situatia in care am importat bunuri ambalate am obigatia depunerii lunar la AFM a declaratiilor privind ambalajele? Pentru a depune lunar aceste declaratii ... (vezi toată discuția)