avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Model declaratie notariala AFM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Model declaratie notariala AFM

BUNA ZIUA! MA PUTETI AJUTA, VA ROG, CU UN MODEL DE DECLARATIE NOTARIALA PENTRU DEPUNEREA DECLARATIILOR ONLINE LA ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU.????? MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Luni, 16 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:54, 17 Decembrie 2019
Poate va ajuta aceste informatii pt realizarea unui model:

(4)Declaraţia notarială trebuie să cuprindă obligatoriu următoarele elemente:
a)datele de identificare ale contribuabilului/plătitorului, după caz;
b)datele de identificare ale reprezentantului legal;
c)datele de identificare ale persoanei fizice care va avea calitatea de împuternicit pentru utilizarea serviciului "Depunere declaraţii on-line"
d)adresa de e-mail la care se vor efectua notificările referitoare la confirmarea declaraţiilor privind obligaţiile la Fondul pentru mediu depuse prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, precum şi comunicarea actelor prevăzute la alin. (5) şi a altor documente ori informări emise de Administraţia Fondului pentru Mediu;
e)acordul privind primirea de informări prin poşta electronică;
f)acceptul privind termenii şi condiţiile de utilizare a serviciului "Depunere declaraţii on-line".
*In declaratia notariala se va mentiona in mod obligatoriu ca persoana este imputernicita pentru utilizarea serviciului "Depunere declaraţii on-line" pus la dispozitie de Administratia Fondului pentru Mediu. Nu se vor accepta declaratii notariale care fac referire la imputerniciri in relatia cu alte institutii.
(5)În declaraţia notarială, reprezentantul legal poate să îşi exprime acordul în legătură cu opţiunea emiterii, în formă electronică, a actelor administrativ-fiscale, a actelor de executare ori a altor acte de către Administraţia Fondului pentru Mediu, precum şi în legătură cu opţiunea comunicării acestor acte prin intermediul mijloacelor electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile art. 47 alin. (15) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere declaratii la fondul de mediu albu67 albu67 iNCEPAND CU DATA DE 01.01.2020 CUM SE VOR TRANSMITE DECLARATIILE LA FONDUL PENTRU MEDIU (vezi toată discuția)
Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)