avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Help - refacere documente de muncă
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Help - refacere documente de muncă

Buna seara!

Lucrez in Italia de mult, însă cred că am pierdut / sau mi-au fost furate contractul de munca, „busta paga" sau „fluturașul de salariu". îmi lipsesc câteva... îmi trebuiau pentru dus la sindicat.

• Ce pot face?
• Exista vre-o posibilitate sa fac rost de ele?
• Sau undeva online unde să îmi introduc datele și să le printez eventual?

Alte discuții în legătură

În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Cum pot primi in italia cartea de identita? alla1967 alla1967 Salut.Sint utilizator nou.Varog daca puteti sa-mi dati raspuns la intrebarea mea.Ma aflu in Italia de 3 luni.Detin codice fiscale,am in chirie un ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pensie persoană decedată Ady3v Ady3v Dacă soțul meu este mort,și anul asta ar fi făcut 67 ani,și a lucrat in Italia că marinar,12 ani.....pot solicita statului italian banii depuși pentru ... (vezi toată discuția)