avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum aflu dacă avocatul s-a prezentat la proces?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum aflu dacă avocatul s-a prezentat la proces?

Ajută-mă vă rog
Cum aflu dacă avocatul s-a prezentat la proces? ..sunt amânat într-un proces pt. Program vizită a minorului. Au trecut 3 luni și nu s-a rezolvat nimic. Eu nu mai pot de dorul la copil și el probabil nici nu s-a prezentat.La următoarea înfățișare mă voi duce singur să mă reprezint. Dar cum aflu să știu dacă își merită banii pe care îi mai am să-i dau?...mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Armed38 , utilizator 15:00, 2 Decembrie 2019
Discutați aceste aspecte cu avocatul angajat ,el având acces la dosar?stadiul acestuia,probele administrate etc.Sansele dvs sunt foarte mici nu conteaza ca v-a agresat mama copilului pe dvs sau ca nu va înțelegeți contează cum se poartă cu minorul ,cum il îngrijește etc.
Mulțumesc pt răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt divorțat de soția mea iar fetița noastră ... Maxim20! Maxim20! Buna ziua! Sunt divorțat de soția mea iar fetița noastră de 3 ani a rămas in grija mamei sale, la notar s a stabilit domiciliu sa fie la mama, iar eu sa o ... (vezi toată discuția)
Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)
custodia copilului cristina282008 cristina282008 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)