avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda isctr
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda isctr

Bună ziua, am primit somatie la dosar de executare pentru o amendă de 700.00lei de la isctr,fără să știu de existența acesteia. Procesul verbal are dată 19.11.2018. Nu am fost înștiințat, nu știu motivul pentru care am fost amendat. Mentionez că la aceea dată eram la serviciu în afara țării. Plicul are data o8.11.2019,iar soția l a primit pe 29.11.2019
1.Dacă eu nu sunt in țară, sunt la serviciu și pot dovedi ,poate soția să facă contestație în locul meu și dacă da,unde se fac contestațiile pentru amenzile isctr?
2.Amenda trebuie plătită înainte de contestație?
3. Cum pot obține o copie a procesului verbal?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Lucia Vasilescu , utilizator 12:00, 30 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda platita in termen, poprire cont robertditu robertditu In luna noiembrie 2016 am primit o amenda de la ISCTR pe care am platit in conturile indicate in adresa insotitoare al procesului verbal in termen de 48 ore, ... (vezi toată discuția)
Somatie plata amenda circulatie fara pv del_gf del_gf Buna ziua, As dori sa stiu ce pot face in urmatoarea situatie: Am primit o somatie de plata de la Directia \"Taxe si impozite\" a primariei, pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru amenda rovinieta din 2012 siner siner Buna ziua, vineri in data de 03.iulie.2015 am gasit in cutia de scrisori o somatie de plata pentru 2 amenzi de rovinieta in 2 zile consecutive (nu merg fara ... (vezi toată discuția)