avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fosa septică
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fosa septică

La ce distanță se face o fosa septică față de casa vecinului?Vecinul vrea să construiascâ o fosă septică chiar lângâ gardul meu,adica dacă ies la poartă să stau pe bancă este distanță de 3 4 m.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:20, 1 Decembrie 2019
Ordinul nr. 119 din 4 februarie 2014 pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației

art.34
Fosele septice vidanjabile prin care sunt îndepărtate apele uzate menajere și fecaloid-menajere provenite de la locuințele neracordate la un sistem de canalizare se amplasează la cel puțin 10 m față de cea mai apropiată locuință și sursă de apă.
Asta inseamna ca isi poate face daca e la distanta de casa si fantana de minim 10 m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce distanta se poate amplasa o fosa septica fata de o gospodărie ... Teo15 Teo15 La ce distanta se poate amplasa o fosa septica fata de o gospodărie vecină care are fantana cu apa potabilă? Multumesc! (vezi toată discuția)
Fosa septica Torrevieja Torrevieja La ce distanta trebuie instalata fata de gardul vecin (vezi toată discuția)
Buna seara, sunt in procedura de obtinere a unei autorizatiei ... dragos980 dragos980 Buna seara, sunt in procedura de obtinere a unei autorizatiei de construire pt o locuinta unifamiliala in Sinaia intr-o zona unde nu exista ... (vezi toată discuția)