avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Este normal sa fim supravegheati video ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Este normal sa fim supravegheati video ?

Am un vecin pe palierul blocului - ușile noastre sunt fața in fața - suntem doar 2 apartamente pe palier. Acesta și-a montat un proiector deasupra ușii lui și un senzor de mișcare care aprinde acest proiector in momentul in care urc pe ultimul tronson de scara pentru a intra in apartamentul proprietate personala. Pe lânga acest proiector, mai nou, și-a montat și un vizor electronic cu sensor de mișcare cu care ma filmeaza la orice mișcare (pe timp de zi și de noapte) pe mine, toți membrii familiei mele și evident orice prieten, vecin sau cunoștința care vine la noi cu treaba sau in vizita. Eu și familia mea nu ne simtim deloc confortabil sa fim monitorizați de acest personaj. E legal ce face ?
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2019
euprotopopescu69, utilizator
Cel mai recent răspuns: Recovery Consulting Ralex , Consultant GDPR 20:04, 1 Decembrie 2019
S-a mai discutat pe aceasta tema pe avocatnet. In cazul in care persoana nu publica imaginile si le tine pentru uz personal, se pare ca este legal, aceasta a fost decizia ANSPDCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera-vizor Dan Stroescu Dan Stroescu As vrea sa montez in dreptul usii de intrare in apartament un sistem care cuprinde un senzor de mișcare care aprinde niste leduri plus un telefon vechi care ... (vezi toată discuția)
cameră spion de supraveghere montată în vizorul ușii la bloc este legal ? olive75 olive75 Vecinul de la bloc și-a montat Cameră spion de supraveghere în vizorul ușii , este legal ?. Când vecinul de vizavi deschide ușa, filmează ce se petrece ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vecinul meu la bloc, si-a montat o camera cu vizor ... GGabry GGabry Buna ziua! Vecinul meu la bloc, si-a montat o camera cu vizor pe usa sa de la intrarea in apartament. Nu a cerut acordul nimanui, iar usa de la intrarea in ... (vezi toată discuția)