avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Stâna lânga casa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Stâna lânga casa

Buna ziua,am nevoie de un raspuns in legatura cu o stana ce se afla exact langa gardul meu ,nici un metru distanta,am facut sesizare de 3 ori la garda de mediu primeam raspuns sa merg la primarul din comuna,el nu a luat nici o masura,as dori sa stiu daca pot da in judecata primarul si garda de mediu!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:31, 5 Decembrie 2019
Depinde cand ati cumparat casa!
Daca stana exista inainte de a va muta in casa nu ar fi trebuit sa cumparati casa.
Daca stana s-a instalat dupa ce dvs ati intrat in posesia locuintei fara sa fiti consultata veti putea ataca cu probe toti cei implicati,de la cioban pana la cei care au furnizat autorizatiile de functionare fara sa tina cont de legile in vigoare.
Distanțele minime de protecție sanitară între teritoriile protejate și perimetrul unităților care produc disconfort și riscuri asupra sănătății populației sunt mentionate in Ordinul 119/2014, art.11.
[ link extern ]

Puteti sesiza Direcția Județeana de Sănătate Publică .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre constructii-intravilan csilla.turos csilla.turos Buna ziua, ma adresez dvs. in scopul de a ma ajuta cu o indrumare. La ce autoritate sa ma adresez ? Vecinii mei (persoane juridice) isi infiinteaza o statie de ... (vezi toată discuția)
Ferma avicola in teren intravilan la nici 20 m de o casa Marius dima Marius dima Salut , este normal ca o ferma avicola sa primească autorizație de construcție pe teren intravilan lângă o casă? (vezi toată discuția)
Distanta dintre o fermă și ultima casa in sat mariy36 mariy36 buna seara.as vrea sa va întreb ce trebuie sa fac în privința unor oameni care au o fermă langa casa mea.la nici câțiva metri.cu stoguri de fan care pot ... (vezi toată discuția)