avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1586 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Chirie sub 18 ani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Chirie sub 18 ani

Buna ziua am 17 ani si vreau sa ma mut de la ai mei intr-un apartament cu chirie. Sunt capabil sa semnez eu contractul de inchiriere sau trebuie sa semneze ai mei pentru mine? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:57, 6 Decembrie 2019
Aveți capacitate de exercițiu restrânsă, context în care puteți contracta în nume propriu dar cu acordul părinților, deci veți fi parte în contract, însă îl semnează și părinții!
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie minor ContSters235020 ContSters235020 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate incheia un contract de inchiriere imobil pe numele meu, chiar daca am doar 17 ani. Voi plati chiria in avans ... (vezi toată discuția)
Este posibila platirea chiriei ca un minor? anonim3213 anonim3213 Buna ziua! Sunt un tanar de 17 ani si caut sa ma mut singur in Bucuresti intr-o garsoniera. Am un venit stabil din editare video dar nu asta e ceea ce ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut singur beniamin_bogdan2003 beniamin_bogdan2003 buna am 16 ani merg spre 17 si vreau sa ma mut singur cu dorinta de a imi lua viata in maini ,vreau sa muncesc ,sa vad cum este viata si toate cele ,nu ma ... (vezi toată discuția)