avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plan afaceri/studiu fezabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plan afaceri/studiu fezabilitate

Buna
Am o societate prestatoare de servicii si daca poate cineva sa ma ajute cu un studiu de fezabilitatte/plan afaceri in format word. Am nevoie pt. ca incerc s primesc un ajutor de minimis de la finante sa iesim cumva din nenorocita asta de criza
Multumesc
Cel mai recent răspuns: basilmir , utilizator 23:47, 27 Iunie 2010
De curiozitate, ati reusit ceva?
Eu caut pe cineva care sa il faca, platesc. Unde pot gasi o firma care sa faca un studiu de fezabilitate pentru o primarie, pentru constructia unui dispensar intr-o comuna.

Multumesc.
www.google.com
Daca am ajuns aici... cred ca deja am fost pe google.com. Chiar de acolo vin.
Am trimis mail la toti care erau si pe google.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elaborare studiu de fezabilitate - jud. prahova basilmir basilmir Buna ziua, Suntem o primarie si vrea sa construim un dispensar in comuna. Ne trebuie o firma care sa realizeze studiul de fezabilitate. Ce firme pot realiza ... (vezi toată discuția)
Proiect de hotarare initiat de consilier local s_mari s_mari un consilier local poate initia un proiect de hotarare privind intocmirea unui studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui trotuar, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara Anca_Topor Anca_Topor Buna ziua, As vrea sa demarez o afacere in domeniul gradiniteleor private. Suntem 10 asociati, avem teren si ne gandim sa construim o cladire care va fi ... (vezi toată discuția)