avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eliberare carte de identitate fara domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eliberare carte de identitate fara domiciliu

Buna seara. In urma cu 19 ani, am avut o problema cu legea (un furt) si am fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare de catre Tribunalul Timis. De atunci m-am tot ascuns, pana in urma cu 3 saptamani, cand am aflat ca pedeapsa s-a prescris. In prezent locuiesc in alt judet si datorita unor probleme de familie, nu am nici un imobil pe numele meu si nici rude care sa ma ia in spatiu. Intrebarea mea este: Pentru act de identitate provizoriu, trebuie sa ma prezint la mine in orasul natal sau este suficient sa ma prezint la evidenta populatiei in judetul in care ma aflu acum? Cartea de identitate provizorie se poate scoate in orice oras sau judet al tarii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 15 Decembrie 2019
Cererea se depune la SPCEP a ultimului loc de domiciliu. În cazul în care se solicită schimbarea domiciliului, cererea se depune la SPCEP a viitorului loc de domiciliu.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)
Mi-au furat toate actele, n-am nici certificat de nastere. cum pot obtine certificatul de nastere? oandrei888 oandrei888 Sunt cetatean roman stabilit in Ungaria, deci figurez cu domiciliu acolo, dar n-am alta cetatenie in afara de cea Romana. As dori sa obtin certificatul de ... (vezi toată discuția)
Ultimul domiciliu in românia krisszz21 krisszz21 Care domiciliu este considerat ca fiind ultimul domiciliu al cetățeanului roman CRDS? Am avut buletin(CI) cu domiciliul intr-un județ si in ultimul an ... (vezi toată discuția)