avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu firma de curierat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu firma de curierat

Cum pot sa ma indrept impotriva unei firme de curierat din cauza careia am pierdut colaborarea cu o firma?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 21:34, 23 Decembrie 2019
Prin actiune in instanta pe temeiul neexecuarii in termen a serviciilor contractuale. Sunt sigur ca intarzierile de preluare/livrare sau deteriorarea marfii este cazul .

Cititi si Contractul ,dar mai ales legea trimterilor Postale in romania , pe care va puteti cladi argumentele

cornel72 a scris:

Cum pot sa ma indrept impotriva unei firme de curierat din cauza careia am pierdut colaborarea cu o firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deteriorare marfa la transport asover asover Buna La data de 15 februarie 2012 am comandat pe net un produs electric. Curierul mi-a adus în 2 zile lucrătoare, dar la deschiderea pachetului am observat, ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)