avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Încălzirea cu calorifer electric
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Încălzirea cu calorifer electric

Care sunt condițiile de încălzire cu calorifer electric in apartament in condițiile in care sunt debranșată de la RADET si nu imi funcționează nici centrala ?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2019
Mirela_1988, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:40, 19 Decembrie 2019
Adica? Daca folositi dvs un calorifer electric pentru ca asa vreti? Nu aveti nicio conditie..
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna Mirele nu ne comunica tot. Adica ar dori sa afle daca asociatia ii mai repartizeaza costuri comune privind incalzirea spatiilor comune.
Ei, asociatia o sa va repartizeze aceste costuri, proportionale cu cota-parte indiviza de proprietate, adica la fel ca la cei care au centrale proprii.
Daca asta ati vrut sa intrebati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sursa de încălzire Mirela_1988 Mirela_1988 Trebuie sa mai platesc ceva la întreținere in condiții in care eu sunt debranșată de la RADET? Sunt pe centrala proprie , dar in momentul de fata o am ... (vezi toată discuția)
Cum este corect calculata caldura la un bloc din bucuresti care a fost contorizat cu repartitoare de costuri iar ulterior sa renuntat la ele mihaelutza41 mihaelutza41 Din acest an la noi in bloc sa renuntat la repartioarele de costuri la caldura si am trecut din nou la sistemul pausal{adica se calculeaza caldura pe suprafata ... (vezi toată discuția)
Magazinele din parterul blocului, debransati de la centrala termica, dar cu tevi neizolate, platesc pentru energie termica? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Am preluat recent administrarea unei asociatie de locatari ,compus din doua blocuri cu zece etaje,la parterul carora sunt ... (vezi toată discuția)