avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sursa de încălzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sursa de încălzire

Trebuie sa mai platesc ceva la întreținere in condiții in care eu sunt debranșată de la RADET? Sunt pe centrala proprie , dar in momentul de fata o am stricata si folosesc un radiator , Administratorul imi spune ca ar fi o lege in care trebuie sa ma treacă paușal la caldura .
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:42, 19 Decembrie 2019
Platiti caldura pentru spatiile comune si pentru tevile care trec prin apartament.
V-ati debransat cu aprobarea Radet si a asociatiei?
Da cu toate aprobările necesare si legale .iar administratorul imi spune ca daca nu am cel putin 20 grade in apartament ma trece paușal la caldura ca si cum as avea RADET .
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2019
Mirela_1988, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In niciun caz!!! Nu platiti decat partile comune.
Administratorul sa mearga la cursuri....vad ca habar n-are!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am mai scris pe un alt topic.
Administratorul o sa va repartizeze costuri pentru incalzirea spatiilor comune, proportional cu cota-parte indiviza de proprietate! La fel ca la proprietarii care au CT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent parte comuna ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa stiu daca cunoste cineva ce procent se ia in calcul la partile comune, adica cat la % din valoarea facturii unei scari revine celor ... (vezi toată discuția)
Repartizare costuri agent termic migota migota Locuiesc intr-un imobil racordat la sistem centralizat caldura RADET - fara contorizare, adica fara repartitoare de caladura. In bloc sunt 6apartamente ... (vezi toată discuția)
Incheiere contracte individuale cu dalkia termoservice george2104 george2104 Buna ziua, Suntem o scara care are o majoritate de 70% din apartamente decuplate de la termoficare. Cei 30% ramasi ne obliga prin contractul colectiv sa ... (vezi toată discuția)