Fapta:conducerea pe drumurile publice cu o imbibatie alcoolica peste limita legala ducand la o condamnare cu suspendarea executarii pedepsei 6 luni.(definitiva iulie 2009)
Imi puteti spune cand intervine reabilitatea?mentionez ca doresc sa ma angajez in jandarmerie politie etc.
Multumesc
86 C.p.:
Daca condamnatul nu a savarsit din nou o infractiune inauntrul termenului de incercare( adica in cei 2 ani si 6 luni) si nici nu s-a pronuntat revocarea suspendarii conditionate a executarii pedepsei in baza art. 83 si 84, el este reabilitat de drept".Faceti cerere pt. contstarea acesteia pt. a elimina orice confuzii.
Multumesc pentru sfaturi, termenul de incercare a trecut de vreo 5 ani, in aceasta perioada neexistand o alta infractiune, nici macar contraventie sau amenda.
Cazier - reabilitare
ady0
buna ziua.am o intrebare am avut 2 condamnari cu suspendare pt circulatie una in 2011 si una in 2012 as vrea sa stiu cand se sterge cazieru sau cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Reabilitare
laurici
Buna ziua. Un prieten a fost condamnat la 2 ani cu suspendare pentru complicitate la furt. Termenul de reabilitare de la ce data incepe?si care este acesta? va ... (vezi toată discuția)