avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Restituire taxa consulara și taxa de Permis - CEC și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Restituire taxa consulara și taxa de Permis - CEC și BCR

Pot să cer la banca să fie Restituit taxe de permis de ședere taxe consulara care nu au fost folosite din cauza neaprobare documente?
Sau alta persoana pot să folosească fiind în numele meu.

Alte discuții în legătură

Sedere ilegala dalban dalban Buna ziua! Sunt cetatean moldovean rezident in Romania in baza unui permis de sedere care mi-a fost eliberat pentru studii. Am repetat un an si anul acesta ... (vezi toată discuția)
Cetatean irakian vrea sa viziteze romania emma.krausse emma.krausse Buna seara Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea mea? De ce are nevoie un cetatean irakian pentru a vizita Romania (cateva ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt casatoria cu un strain saiadi saiadi buna ziua.as vrea sa stiu cum se face si unde o invitatie de sedere pt un strain in vederea casatoriei.avind in vedere ca are unde sa stea,invitatia are un ... (vezi toată discuția)