avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poate ratbul sa ma dea in judecata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poate ratbul sa ma dea in judecata?

acum o luna am luat o amenda de 500ron si nu am platit-o nici acum ce poate sa se intample?ma pot da in judecata si unde as putea sa o platesc acum?:(
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 09:59, 12 Decembrie 2009
alex333 a scris:

Sa nu o platiti si sa asteptati pana se prescrie:3 ani

@ alex333 Daca tot ai pus poza lui SOV ... sunt asa de putine sanse sa se prescrie datoria incat ar trebui neglijata posibilitatea aceasta.
Aveati posibilitatea sa contestati procesul-verbal insa odata ce aceasta s-a pierdut cel mai bine este sa platiti amenda pentru ca penalitatile sunt foarte mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Neplata unei amenzi adrian10 adrian10 buna seara, am o intrebare Daca primesti o amenda ( data de politistul de la rutiera ) si nu o platesti CE SE INTAMPLA ? Ce perioada poti \" amana\" ... (vezi toată discuția)
Amenda de circulatie OpraM OpraM Buna Ziua, Am primit o amenda de circulatie pentru depasire viteza in localitate pe raza unei comune obscure \\"Apoldu de Jos\\" Jud. SIBIU . Din nefericire ... (vezi toată discuția)