avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detalii despre programul \"A doua sansa\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detalii despre programul "A doua sansa"

Buna ziua.

As dori sa aflu cum se desfasoara acest program. Am citit deja documentele oficiale de pe website-ul ministerului educatiei dar inca am nelamuriri.
Din cate inteleg, programul este flexibil - este posibil sa se efectueze toate orele saptamanale sambata? Eu fiind de serviciu pe ture in restul saptamanii...

De-asemeni am observat ca sunt 2 perioade de inscriere in fiecare an - cum functioneaza acest aspect? Dureaza 'anul scolar" doar 6 luni? Din ce am citit pare ca dureaza tot anul si exista niste examene, dar sunt inca nelamurit.

Aditional as dori sa aflu in ce unitati de invatamant din Bucuresti se desfasoara in 2020 acest program - am gasit o lista din 2018 dar nu gasesc una ptr. 2020.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 23 Decembrie 2019
Cursurile se pot desfăşura după mai multe variante de orar (în timpul săptămânii după-amiaza sau seara, sâmbăta sau în timpul vacanţelor şcolare etc.) în funcţie de posibilităţile cursanţilor şi ale cadrelor didactice. Sunt planificate ore pentru consultaţii individuale la dispoziţia elevilor.
[ link extern ]

Pentru Bucuresti adresati-va Inspectoratul ui Scolar al Municipiului Bucuresti
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru Allyne3 Allyne3 Buna ziua, lucrez intr-o firma unde activitatea se desfasoara 24/7, luni-duminica, 365 zile/an iar repartizarea programului de munca se face inegal, 8 ore/zi ... (vezi toată discuția)
Nelamurire luca ioan luca ioan Buna ziua Lucrez intr-o unitate cu regim special( statut special). La inceputul anului directorul unitatii este obligat potrivit legii( art45 si .46 din ... (vezi toată discuția)
Modificare timp efectiv de munca sweet_lorry sweet_lorry Buna dimineata si Hristos a Inviat! Dupa o foarte scurta vacanta de Paste, astazi, cand am venit la serviciu, am primit o veste nu foarte placuta! Iata ... (vezi toată discuția)