avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj fara divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj fara divort

Buns seara! As dori sa stiu daca se poate realiza partaj intre soti (la notar), fara divort. Mai exact sotii detin impreuna un apartament asupra cauia este instituita o ipoteca, imobilul fiind achizionat prin credit bancar.. Sotul poare renunta la cota parte detinuta in favoarea sotiei, chiar daca imobilul este grevat de sarcina, ambii fiind codebitori in contractul de credit, care nu a ajuns inca la maturitate? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lichidarea comunitatii de bunuri apartament ipotecat Mihaela20140 Mihaela20140 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar impreuna cu sotul meu prin care am cumparat un apartament. Anul acesta am divortat si dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Despre divort si partaj marcela_solomon marcela_solomon buna ziua...cum se procedeaza si ce solutii sunt pentru divort si partaj: suntem casatoriti din 2003,apartamentul s-a cumparat in 2004 si este pe numele ... (vezi toată discuția)
Partaj opozabil bancii? munteanu mihaela munteanu mihaela buna ziua! este opozabila bancii hotararea de divort cu tranzactie pe partaj, tranzactie prin care sotii sunt de acord ca unul din ei sa renunte la partea sa ... (vezi toată discuția)