avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer salariati

Buna seara! O societate privata divizata partial transfera o parte din salariati catre societatea privata nou infiintata cu ocazia divizarii. In Revisal se opereaza accesand Mutare contracte - Transfer contracte (societatea divizata) si - Preluare (societatea nou infiintata) pe baza Deciziei colective de transfer si se transmit la ITM. Este corect ? Salariatii sunt instiintate inainte cu 30 de zile si clauzele CIM raman neschimbate . Este corect ? Mai sunt alte obligatii? Multumesc anticipat! Sarbatori fericite!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 8 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect ....
Buna dimineata,

Adeverinta de vechime pentru un salariat transferat se elibereaza de societatea care a preluat salariatul prin transfer pentru toata perioada (inclusiv inainte de transfer) sau fiecare angajator elibereaza adeverinta de vechime? Multumesc anticipat pentru raspuns. O zi buna!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare angajator elibereaza adeverinta de vechime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer angajati de la un angajator la altul Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Urmeaza o fuziune intre doua societati, si bineinteles transferul angajatilor. Care este procedura de transfer din Revisal? In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Transfer salariat aflat in concediu medical (tbc) dupa divizarea societatii Bubinubi Bubinubi Buna ziua, am un salariat care se afla in concediu medical (TBC). Societatea pe care este angajat s-a divizat in alte doua societati (fara a implica ... (vezi toată discuția)
Divizarea firmei elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Am si eu nevoie de un model de adresa prin care anunt firmele cu care colaborez ( clienti si furnizori ) ca societatea s-a divizat si vom continua ... (vezi toată discuția)