avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Politici publice
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Politici publice

Ce sunt instrumentele de politica publica si daca poate cineva sa-mi dea un exemplu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Tulai , utilizator 15:40, 2 Ianuarie 2010
“O politică publică este o rețea de decizii legate între ele privind alegerea obiectivelor, a mijloacelor şi a resurselor alocate pentru atingerea lor în situații specifice.”
[Miroiu, A, Introducere in analiza politicilor publice, Ed. Paideia, București, 2001, p.9]. Aceste decizii urmăresc obținerea unor rezultate care vizează îmbunătățirea unei situații considerate de interes public.
[ link extern ]
Multumesc!
instrumente de politică publică : parteneriatul public-privat şi contractarea socială
pentru mai multe informatii poti sa-i contactezi pe cei de la Academia de Advocacy [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ministru de 'finante'? ContSters257414 ContSters257414 un fost ministru de finante ([b][i]economist român, ministru al finanțelor între 1997-1998, profesor universitar la Departamentul de Relații ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta - drept international public iulia_is iulia_is Cine ma poate ajuta cu informatii referitoare la o tema de licenta si anume: \\\"Noi principii fundamentale ale dreptului international public ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite locale! roxanav roxanav Cine poate sa imi recomande o bibiliografie, ceva articole, carti, orice valabil pe Tema Taxe si impozite locale? Fac lucrarea de licenat pe teama asta. Merci ... (vezi toată discuția)