avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar

Salutare grup am si eu o Intrebare daca mă poate ajuta cineva anul trecut am condus un autovehicul cu permis de moped categoria AM si o alcolemie de 0.39 alcol In aerul expirat si am fost oprit de un echipaj de politie si mi sa facut dosar Intrebarea este cat dureaza pana la solutionarea cazului deja o trecut un an de atunci si nu am primit nici o citatie nimic mentionez aveam 17 ani atunci si as vrea sa mai stiu daca nu as putea da de permis Intre timp ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Terciu răzvan , utilizator 00:21, 28 Decembrie 2019
Mergeti la politie sa va interesati de stadiul dosarului.

O sa Incerc mulţumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeti la politie sa va interesati de stadiul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu o categorie necorespunzătoare Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara Am o problema daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscător Am condus Un autovehicul desi posedam permis de Scuter Categoria Am si o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis Terciu răzvan Terciu răzvan Buna seara am si eu o Intrebare daca ma poate ajuta cineva La data de 13 Decembrie 2018 Am condus O mașină cu permis de Scuter Categoria fiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru alcool - contraventie, reducerea termenului de suspendare AndreiPopa15 AndreiPopa15 Buna,in urma cu 1 luna pe data de 19 Ianuarie mi-a fost suspendat permisul pentru consum de alcool. Am avut 0,45 la echilotest iar la probele de sangea mia ... (vezi toată discuția)