avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Locuinta sociala ostia
Discuție deschisă în Viata in Italia

Locuinta sociala ostia

Pot sa beneficiez de o locuinta sociala,de la primarie,dat fiind gaptul ca la particulari chiriile sunt infernal de mari si conditiile proaste.Am loc de munca cu contract pe perioada nedeterminata si locuiesc de peste 10 ani in Italia.Multumesc! P.S.Am si un copil minor care s a nascut in Italia

Alte discuții în legătură

Obtinere custodie copil de 6 ani Eugen gabriel Eugen gabriel Buna ziua.eu si prietena mea eram in concubinaj de 8 ani in urma careia sa nascut fiul nostru,la un moment dat a hotarat sa plece cu tot cu baiat pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Tutela copil viyrus viyrus Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu niste sfaturi. Am un copil de 2 ani , inainte sa se nasca , am plecat in Italia impreuna cu tatal sau biologic.Dupa ce ... (vezi toată discuția)
Divort cu un copil minor cu handicap mediu mierloianamaria mierloianamaria Buna ziua. Va scriu pentru ca as avea nevoie de un raspuns in fata unei situatii. Vreau sa divortez de sotul meu cu care sunt impreuna de 6 ani, locuim in ... (vezi toată discuția)