avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comună
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comună

Sunt tata am o fetiță de 9 luni suntem in divorț am facut ordonanță PREȘIDENTIALA si mia facut programul de 2 ori pe săpt in fiecare luni si vineri de la 17 la 19 fără ridicarea de la domiciliul mamei! Pana sa fac ordonanta ma tot rugam de ea sa ma lase macar 3 minute sa o pup pe fetiță si nu vroia cu chiu cu vai ma mai lasa câteodată cum vroia ia. Si in proces cu ordonanta a mințit cum ca eu am facut scandal a pus martori mincinoși și etc. De când am facut ordonanță eu nu am mai vazut fetita pentru ca nu vrea doar la ea in casa . Mentionez pana sa imi fac ordonanta mai ieșea la poarta eu la ei pe proprietatea lor nu am fost si nu o sa merg Pentru ca imi este frica. Ce as putea face ? Nu am bătuto niciodata nu nimic sunt o fire de om foarte buna. ..Ce as putea face? Care ma poate ajuta cu un sfat ceva va rog fbk drumas adrian sau wapp 0755421233
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2019
Adriandrumas, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexds , utilizator 17:55, 2 Ianuarie 2020
@adriandumas, ca tata cu o situatie asemanatoare in ultimul an, ai primit sfaturi foarte bune. Mergi conform programului dat de instanta, iar daca esti intimidat, obtine probe si suport. Te vor ajuta sa iei copilul mai tarziu la domiciliu,

Situatia ta este comuna si se obisnuieste sa se minta la judecatorie pentru a obtine timp cat mai scurt pentru tata si pensie alimentara cat mai mare. Fii barbat, accepta situatia asa cum este si concentreaza-te pe sanatatea ta (fizica si mentala), pentru ca mai tarziu sa fii alaturi de copil.

La procesul de divort concentreaza-te pe relatia ta cu copilul, asta este singurul lucru care conteaza. Arata ca esti implicat in viata lui, poti sa te ocupi de el, iar relatia cu fosta sotie este inca tensionata si e bine sa petreci timp cu copilul singur pentru a evita situatiile conflictuale. Atat. Angajeaza un avocat sa te ajute, investitia financiara se va recupera in timp prin imbunatatirea relatiei cu copilul.

Fota sotie se va folosi cu siguranta de faptul ca nu ai mers conform programului.
Cu siguranta se va folosi ! Dar eu mi-am dat interesul si mi se rupe sufletul i o femeie proasta din punctul meu de vedere ....stie clar ca nu merg pe proprietatea lor si o caut de fapt o cautam zilnic o sunam si ma rugam de ea macar 3 5 minute sa iese cu fetița undeva sa o pot vedea! Mai bine ma blocat peste tot Nici macar o poza cu fata nu vrea sa imi trimita (tot timpul i-am vorbit frumos si ma milogeam doar sa imi trimita o poza si tot degeaba! Ce fel de mama poate face asta?(un om care nu gândește care urăște foarte mult ) Eu nu nu pot intelege. Odata si odata tot va trebui sa dea explicatii de ce a facut toate astea! Si Si atunci va minții ca e învățată deci....aia e ....cum vrea Domnu

La stabilirea domiciliului minorului si a programului de legaturi personale cu celalalt parinte nu conteaza nimic din toate astea. Judecatorul se va uita la relatia copilului cu fiecare parinte inainte de divort, precum si daca este expus unei stari conflictuale sau nu.

Mergeti si vizitati minorul conform programului sau pierdeti timp cu propriul copil cand se pronunta divortul.
Ultima modificare: Joi, 2 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor, mama interzice accesul tatalui la copil cobra1980 cobra1980 Am fost casatoriti 2 ani si ceva din care a rezultat un copil minor de 3 luni. Am acelasi domiciliu cu sotia (apartamentul este al sotie dinainte de ... (vezi toată discuția)