avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea numelui
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea numelui

Bună seara. Aș dori să știu dacă după ce îmi schimb numele pe cale administrativă (exercit o ocupație cu un pseudonim pe care vreau să-l adopt ca nume de sine stătător), certificatul vechi de naștere mai este valabil. Nu se schimbă, având în vedere că mi-am schimbat numele? De asemenea, scopul meu este să nu mai apar absolut nicăieri cu vechiul meu nume pe care nu îl suport din motive personale. Este posibil? Dacă da, ce pot face pentru asta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:42, 1 Ianuarie 2020
Buna seara,
DA, urmati pasii din lincul alaturat
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la un prenume Anon1m Anon1m Buna seara. Am 2 prenume si as dori sa renunt la unul - nu sa il schimb, sa renunt. As dori sa stiu daca este posibil sa renunt la unul dintre cele 2 prenume ... (vezi toată discuția)
Ajutor VasilescuMelissa VasilescuMelissa Buna seara! Am nevoie de ajutor! De curand am aflat ca,copilul meu ar fi putut sa poarte numele meu de familie dar,tatal copilului m a prostit sa zic asa ... (vezi toată discuția)
Bună seara. mi-am schimbat numele de familie pe cale administrativă ... andreimda andreimda Bună seara. Mi-am schimbat numele de familie pe cale administrativă dar toate diplomele/foaia matricola sunt pe numele cel vechi. Am terminat liceul în ... (vezi toată discuția)