Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic.
As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai prin da sau nu daca au fost la vot.
Ar fi relevant pentru a vedea gradul de implicare al fiecaruia. Multumesc anticipat.
Probabil ca nu va raspunde aici nici unul din cei care n-au fost la vot.
Nu vad de ce - de vreme ce au ales sa nu participe probabil ca ei considera ca au motive serioase sa nu o faca, deci nu vad de ce s-ar sfii sa posteze.
Eu am fost .
Este posibil, dar pana acum, in 4 pagini, toti au spus ca au votat sau, vor vota. Nu a spus nimeni ca nu va vota.
Apoi, pe forum, s-a tot discutat si parca s-a format o opinie conform careia oamenii responsabili de viitorul lor trebuie, sa voteze. Iar noi, cei care discutam aici de zile bune, avem pretentia ca suntem constienti de faptul ca numai participand la vot putem influeta alegerea unuia sau altuia.
Altfel, stand deoparte, altii vor decide si nu avem nici un drept moral sa fim suparati, nemultumiti de alegerea facuta de ei.
Votul meu
ContSters167247
Votul MEU...doborat de sistem...
-\"Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!\"-
Dupa zeci de ani de asteptare, dupa ce am rabdat, dupa ce am explodat, ... (vezi toată discuția)