avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ma gandesc sa infiintez un club sportiv fara scop ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ma gandesc sa infiintez un club sportiv fara scop comercial

buna ziua,
as avea si eu cateva intrebari legate de subiectul de mai sus...si anume....ce acte imi trebuie pentru a infiinta un club sportiv ( arte martiale)?
cam in cat timp ajung sa ma vad cu actele in mana?
daca pe viitor ma voi decide sa scot niste dvd-uri pentru vanzare,corespunzatoare specificului clubului, va fi vreo problema legata de scopul lucrativ sau nelucrativ al clubului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 12 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Inteleg situatia si de aia va intreb cat ma costa un avocat pentru a-mi infiinta un club sportiv?

Multumesc
Onorariile difera de la un avocat la altul .... cel mai bine este sa contactati cativa colegi avocati si in functie de onorariul perceput sa alegeti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Club sportiv sau asociatie sportiva? avantaje si dezavantaje? luca_claudia72 luca_claudia72 va rog sa ma ajutati intr-o problema...care din cele 2 forme ar fi cea mai avantajoasa? care din ele e mai rapida si mai ieftina de infiintat? unde gasesc ... (vezi toată discuția)
Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)
Club sportiv maryuss9 maryuss9 Buna ziua Ma intereseaza cam cat costa prin intermediul unui avocat infiintarea unui club sportiv pe persoana fizica.Multumesc. (vezi toată discuția)