avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Frauda electorala in Romania
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Frauda electorala in Romania

La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii pentru ce?! Pentru vot dublu , triplu sau mai stiu eu de cate ori!
Oricum....este o incredibila lupta la baioneta! Oamenii cinstiti care nu mai suporta regimul si ies la vot contra infractorilor care voteaza de n ori ! A se vedea si cazurile de mita efectiva -- viceprimarul din Stefanesti urmarit de politie si primarul din Cernica! Nu mai spun ce se intampla la sate unde oamenii necajiti sunt pacaliti pe fata de primarii care mai deunazi carau galeti cu masinile politiei comunitare!Iar sectia de votare speciala de la gara de Nord este inchisa fiindca un membru al comisiei de votare a fost prins cu mai multe buletine de vot in alb!!!!!!! Incredibil!
Toate posturile de televiziune ne invadeaza cu astfel de stiri! Iar chestiunea cu intreruperea electricitatii pe care zilele trecute nu am vrut sa o comentez fiindca mi se parea o exagerare , se pare ca acum a inceput sa functioneze!
Si in toate aceste conditii Occidentul se uita la noi! Cred ca se holbeaza fiindca nu cred sa mai aiba ocazia sa vada asa ceva nici in filme!
Ce parere aveti?
B-)
Manipularea este destul de subtila si daca unul dintre noi am scapat nu inseamna ca altii nu au fost folositi.
Mihai, surpriza cea mai mare pentru mine este ca acele 5 mesaje erau identice si aveau un continut electoral ...:hm:
freeelis a scris:

Mihai, surpriza cea mai mare pentru mine este ca acele 5 mesaje erau identice si aveau un continut electoral ...:hm:


[ link extern ]
Da , te cred! Este numarul folosit de MediaPro in campanii electorale. Nu este mesajul de la linkul de mai sus?
B-)
Fraudele concrete de care voribiti sunt nimic fata marea frauda electorala care a avut loc pana acum prin manipularea extrema care s- a desfasurat pe parcursul a multor luni de zile.
Nu , este de culoare portocalie .. chiar acum mi-au mai trimis unul in care flota era pe primul loc la ora 16 cu diferenta de 2 - 3 % fata de trandafiri :)

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)