avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... REVISAL - concediu fara plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

REVISAL - concediu fara plata

Buna ziua.

va rog sa-mi spuneti ce solutie am pentru remedierea urmatoarei situatii:
Un salariat solicita concediu fara plata pentru perioada 04.06.2018 - 04.09.2019, iar ulterior anunta telefonic ca doreste prelungirea acestui concediu pana la data de 15.01.2020.
Am operat in REVISAL suspendarea CIM pentru perioada 04.06.2018-04.09.2019, in data de 04.06.2018. Dupa aceasta data nu am mai facut pana astazi nicio modificare in REVISAL pe acest contract.
Acum, in REVISAL nu imi permite sa fac nicio modificare pe acest contract:
-din fereastra CONTRACTE->SUSPENDARE -> CORECTIE INCETARE - nu imi apare in lista acest contract,
-din fereastra CONTRACTE->SUSPENDARE -> CORECTIE - imi apre contractul, dar daca apas "Continuare" , ma scoate din REVISAL

Cum pot sa corectez aceasta situatie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: musetel , utilizator 19:43, 6 Ianuarie 2020
Incercati cu "modificare ".
apasarea butoanelor "Incetare"/"Corectie"/"Modificare"/"Anulare" din caseta Suspendare, ma scoate din aplicatia REVISAL.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare ccc1, in loc de prelungire suspendare pentru cc2 gabrieladina gabrieladina Va aduc in atentie urmatoarea situatie: Cu 20 zile inainte de finalizarea CCC1, angajata societatii naste cel de al 2-lea copil. Ulterior am aflat ca trebuia ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare cim pentru ccc2 irinaancuta irinaancuta Buna seara. Am urmatoarea situatie: pe 10.11.2014 se termina suspendarea cim pt ccc1 si de pe 11.11.2014 trebuie sa prelungesc perioada suspendarii pana pe ... (vezi toată discuția)
Salariata aflata in concediu de ingrijire copil mikitud mikitud Buna ziua, Care este procedura in situatia in care salariata aflata in concediu ingrijire pentru cel de-al treilea copil ,perioada in care,ea da nastere si ... (vezi toată discuția)