avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot sa operez in Revisal prelungirea unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot sa operez in Revisal prelungirea unei detasari? Buna ...

Cum pot sa operez in Revisal prelungirea unei detasari?
Buna seara! Am o salariata cu CIM suspendat urmare a detasarii la o alta institutie pana la data de 01.06. inclusiv, Am primit o solicitare pt prelungirea detasarii pana la 01.12, cum procedez? Ctr este suspendat in momentul asta incetez suspendarea ca sa pot prelungi detasarea si reactivez suspendarea? Sau inregistrez doar prelungirea suspendarii? In cazul asta, nu va mai fi vizibila in Revisal intreaga perioada in care salarata e detasata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 31 Mai 2025
Operatiunea destinată modificării unei detașări aflate în curs, în special atunci când este necesară corectarea datei de încetare a detașării se face accesand sectiunea : Contracte / Detașare /Modificare

Pași pentru modificare:
- Selectează contractul dorit din listă. (Sunt afișate doar primele 10 rezultate. Se poate căuta după nume, CNP, număr contract sau dată.)
- se Introduce noua dată de sfârșit a detașării.
- apasă Transmite pentru confirmare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal prelungire detasare. GrosuMaria GrosuMaria Am un salariat detasat din 2014.Acum doresc prelungirea detasarii si nu stiu cum s-o fac (trebuia sa-l comunic din martie cu prelungirea detasarii). Daca merg ... (vezi toată discuția)
Prelungire detasare leo92 leo92 Am un salariat detasat din data de 12.12.2017-11.06.2018. Cand trebuia sa ii fac prelungirea pe inca 6 luni si cum trebuie inregistrat in Revisal? (vezi toată discuția)
Revisal - detasare Constanta Vlad Constanta Vlad Buna ziua, Doresc sa stiu ce se completeaza si se transmite la REVISAL in cazul unui salariat detasat.Mentionez ca este platit de catre angajatorul la ... (vezi toată discuția)