avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional modificare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional modificare post

Buna ziua,

In conditiile in care unui angajat i se modifica postul, dar functia si codul COR al functiei de incadrare raman neschimbate, cum este corect sa intocmim Actul aditional?
Ex: pentru functia de Asistent Medical Generalist exista doua coduri COR in functia de nivelul de studii (medii sau superioare). Insa, indiferent de nivelul de studii, respectiv incadrarea COR, pe parcursul desfasurarii activitatii, asistentul medical isi poate obtine gradul de "Principal", moment in care devine "Asistent Medical Principal Generalist", dar nu exista cod COR pentru functia de Asistent Medical Principal Generalist. Totusi, in momentul in care angajatul prezinta certificatul de obtinere a unui nou grad profesional, eu, ca angajator trbuie sa ii modific postul. In actul aditional, care se intocmeste in mod normal pentru modificare de functie, eu nu am cod COR diferit. Este corect ca, in acest Act aditional, sa se specifice functia si codul COR, dar si denumirea noului post?

Multumesc,
Loredana Panait
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:04, 8 Ianuarie 2020
Postul nu coincide cu functia?
Asa cum spuneam in exemplul de mai sus, denumirea completa a postului este "Asistent Medical Principal Generalist", pentru aceasta denumire in aceasta forma nu exista cod COR. Codul COR asimilat este al functiei de "Asistent Medical Generalist", insa denumirea functiei nu reflecta gradul profesional obtinut de angajat
Nici nu trebuie sa reflecte gradul profesional ... se foloseste doar codul COR fara gradul profesional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere pe post conform gradului profesional obtinut adimicu adimicu Buna seara, Sunt incadrata pe post de asistent medical generalist din anul 2001, in cadrul unui Cabinet medical de intreprindere, intr-o institutie ce nu ... (vezi toată discuția)
Modificare cor conform ordin 123/123/2015 crenguta79 crenguta79 Buna ziua. Incepand cu 09.03.2015 a fost introdus cod COR pentru postul de asistent medical radiologie, iar incepand cu mai 2016 a fost modificat si Revisalul ... (vezi toată discuția)
Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)