avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere pe post conform gradului profesional obtinut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere pe post conform gradului profesional obtinut

Buna seara,
Sunt incadrata pe post de asistent medical generalist din anul 2001, in cadrul unui Cabinet medical de intreprindere, intr-o institutie ce nu apartine Ministerului Sanatatii. Inainte de acest an am lucrat intr-un spital, fiind incadrata pe post de asistent medical PRINCIPAL generalist, grad profesional obtinut in 1997. La actualul loc de munca, vanind totusi prin transfer, nu am fost incadrata pe aceeasi functie, motivand ca nu exista aceasta in COR.
Cum este posibil ca in prezent, in spitalele si alte unitati ale MS, sa existe totusi aceasta functie de Asistent medical principal generalist, iar la actualul loc de munca sa mi se refuze aceasta incadrare? Si ce pot face?
Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:31, 2 Decembrie 2008
Sunt foarte multe functii folosite in sectorul bugetar sau in sectorul privat care nu sunt trecute in COR.
Legea nr.76/2002 prevede obligativitatea pentru angajatori sa utilizeze Clasificarea ocupaţiilor din România la completarea documentelor oficiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui grad profesional in cartea de munca adimicu adimicu Am obtinut gradul de asistent medical principal generalist in 1997 si am beneficiat de el ( cu trecerea in cartea de munca) pina in 2001 lucrind in spital, ... (vezi toată discuția)
Inscriere examen grad principal - asistent medical generalist 2013 cris200723 cris200723 Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist la Serviciul Informatica si Statistica Medicala in cadrul unui spital. In martie 2007 m-am angajat pe post de ... (vezi toată discuția)
Act aditional modificare post lpanait lpanait Buna ziua, In conditiile in care unui angajat i se modifica postul, dar functia si codul COR al functiei de incadrare raman neschimbate, cum este corect sa ... (vezi toată discuția)