Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Sotul lucreaza in alta tara. Tot timpul a spus ca nu ia alocatia de acolo ca dureaza etc.
Am primit de la Agentia de plati cum ca am de dat inapoi statului roman banii de alocatie incasata de mine necuvenit, pe foaie scriind in ce luni a fost incasata, deci logic ca el o ia in acea tara.
Avand in vedere ca eu cresc copilul ce este de facut sa iau eu alocatia din tara aceea?
Multumesc.
Am vorbit la AJPIS si mi s-a spus ca in perioada iunie 2017 - iulie 2018 Danemarca era stat prioritar si ca din 1 august 2018 a devenit stat secundar. Nu am inteles explicatia. Cert este ca eu pana in decembrie 2019 nu am lucrat. Sper sa ma puteti o explicatie pertinenta la "stat secundar"'. Multumesc.