avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie incasata necuvenit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie incasata necuvenit

Sotul lucreaza in alta tara. Tot timpul a spus ca nu ia alocatia de acolo ca dureaza etc.
Am primit de la Agentia de plati cum ca am de dat inapoi statului roman banii de alocatie incasata de mine necuvenit, pe foaie scriind in ce luni a fost incasata, deci logic ca el o ia in acea tara.
Avand in vedere ca eu cresc copilul ce este de facut sa iau eu alocatia din tara aceea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Diamandi , utilizator 12:36, 28 Ianuarie 2020
Am vorbit la AJPIS si mi s-a spus ca in perioada iunie 2017 - iulie 2018 Danemarca era stat prioritar si ca din 1 august 2018 a devenit stat secundar. Nu am inteles explicatia. Cert este ca eu pana in decembrie 2019 nu am lucrat. Sper sa ma puteti o explicatie pertinenta la "stat secundar"'. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie incasata necuvenit de sot Diamandi Diamandi Sotul este plecat in Danemarca. Am primit notificare de la Agentia de Plati anul trecut ca eu trebuie sa ii dau statului roman o suma reprezentand alocatie ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului Cristina Luciana Cristina Luciana Unde se vor depune actele pentru alocatia copilului in conditiile in care dorim sa aplicam pentru alocatia europeana, mama si copilul fiind stabiliti in ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana allyyna_r allyyna_r buna ziua, am citit pe undeva ca ....copii ai caror parinti lucreaza in strainatate, pot beneficia de alocatie si din tara respectiva, ...aceasta ... (vezi toată discuția)