avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie incasata necuvenit de sot
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie incasata necuvenit de sot

Sotul este plecat in Danemarca.
Am primit notificare de la Agentia de Plati anul trecut ca eu trebuie sa ii dau statului roman o suma reprezentand alocatie incasata necuvenit aici, dar mie sotul nu mi-a spus niciodata ca ia alocatie acolo. Eu cresc copilul singura in Romania. Cei de la Agentia de Plati mi-au spus ca incepand din 2018 Danemarca a devenit stat secundar si ca Romania a devenit stat prioritar.. Ce inseamna asta? Nu mai ia alocatie acolo? El spunea in decembrie ca nu mai lucreaza. Pot vedea undeva ca mai lucreaza sau nu, fiind sotia lui sau o sa mi se zica de GDPR?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatie incasata necuvenit Diamandi Diamandi Sotul lucreaza in alta tara. Tot timpul a spus ca nu ia alocatia de acolo ca dureaza etc. Am primit de la Agentia de plati cum ca am de dat inapoi statului ... (vezi toată discuția)
Somaj in danemarca si alocatie Diamandi Diamandi Sotul este plecat la munca in Danemarca de doi ani. De cateva luni se poarta urat cu mine, imi vorbeste jignitor si nici nu mai trimite bani. Pana in luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie loredana1790 loredana1790 buna.sunt in danemarca de 1 an iar din iunie anul trecut lucrez aici.luna trecuta mia venit in romania o hartie ca trebuie sa intorc iapoi 3600 ron asta fiind ... (vezi toată discuția)