avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Legea 129 din 2019
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Legea 129 din 2019

Daca o firma nu mai are angajati din 1 ian 2019,nu a mai avut incasari si nici cheltuieli,trebuie sa mai faca pasi pt aceasta lege?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:46, 11 Ianuarie 2020
La ce pasi va referiti? Aparitia unei legi naste obligatii celor ce intra sub incidenta ei. Nu trebuie sa faceti nimic, in conditiile descrise mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv Frady Frady Revin cu legalitatea taxei radio TV Cum pot scapa ca SRL de plata taxei, Avocatnet a afirmat ca taxa este ilegala, pe facturile mele de energie apar taxele in ... (vezi toată discuția)
Pfa fără activitate Misha15 Misha15 Bună ziua, am un PFA pentru prestări servicii, din motive de sănătate nu am mai putut lucra, m-am pensionat pe caz de boala, am gradul doi. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cic_tata_incetare cim in cele 42 de zile de concediu obligatoriu ale mamei Daniel Shneker Daniel Shneker Buna seara, Mutumesc pentru toate informatiile obtinute din lectura spetelor prezentate. Sotia mea va naste la mijlocul lui ianuarie 2010. Apoi va intra ... (vezi toată discuția)