avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariati in concediu medical; salariu minim introdus ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariati in concediu medical; salariu minim introdus in revisal; Solutii,va rog

Buna ziua!
Va rog sa-mi dati o solutie in urmatoarea speta:
Am doi salariati care se afla in concediu medical si cu toate acestea (nu au actele aditionale privind majorarea salariilor semnate) au fost introduse modificarile privind salariul minim in Revisal.
Ce solutie pot aplica ? Corectie in revisal ( completarea la salariu minim cel de dinainte,2080 lei?) si dupa revenirea din concediu medical respectiv semnarea de catre acestia a actelor aditionale sa introduc modificarea ?
Si aspect important, daca e in regula sa procedez asa: la data care produce efecte sa trec 01.01.20120 , conform legii ?

Multumesc anticipat pt sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 10 Ianuarie 2020
Corectie in revisal prin completarea la salariu minim cel de dinainte si dupa revenirea din concediu medical respectiv semnarea de catre acestia a actelor aditionale sa introduceti modificarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu brut - salariati in cm Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata , In situatia in care exista salariati in concedii medicale , exemplu gravide cod 08 sau concedii fara plata , dar si salariati suspendati, ... (vezi toată discuția)
Revisal salarii contructii Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Am si eu 2 nelamuriri: 1.Pentru modificarile salariale care au fost transmise in revisal in data de 28,12,2018 ( cu 2080 si 2350) si care trebuie ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariului minim brut 1 februarie 2013 cristina_71 cristina_71 Buna ziua. As dori sa operez in Revisal majorarea salariului minim brut pe economie de la 1 februarie 2013.Intrebarea mea este : trebuie un alt contract de ... (vezi toată discuția)