avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ICRAL PAJURA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ICRAL PAJURA

Buna seara!
Tatal meu a lucrat in perioada 1975-1991 la ICRAL PAJURA. Functia a fost de instalator pe santier.
Am fost sa ridic adeverinta de vechime de la cei care au preluat arhiva (ROM-VIAL, STR. Mantuleasa)si nu apare grupa a 2 a de munca. Cand am intrebat, mi s-a spus ca ICRAL PAJURA nu a platit taxele pentru grupa, catre stat si nu au avut nici un angajat grupa platita.
Ce pot sa mai fac? Unde sa mai umblu?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alinadanielaviziteu@gmail.com , utilizator 12:43, 14 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, nu prea mai aveti ce face , daca nu au fost platite contributiile pentru grupa de munca.
Multumesc frumos pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Icral ysuta ysuta Unde as putea gasi arhiva Icral-ului Pajura? Am incercat la Arhivele Nationale Romane si la Administrarea Fondului Imobiliar , din pacate nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Bună seara! as avea nevoie de o adeverință de vechime pentru ... Valeru Valeru Bună seara! Asi avea nevoie de o adeverință de vechime pentru tatăl meu pentru pensionare a lucrat la T.L.H.S. București șantier Iași știe cineva ... (vezi toată discuția)