avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbare grila de televiziune
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbare grila de televiziune

Buna ziua! Ne-am trezit pe 3.01.2020 fara min 3 programe de filme, neanuntati nici pe mail sau sms, dar nici pe site-ul operatorului. Pe langa aceasta incalcare a contractului, la reclamtie, mi s-a spus "grila flexibila:. Dar daca operatorul modifica grila TV si, in loc de filme, introduce ...desene animate, deci nu tine cont de specificul programului , ma pot lega de el????Conform carei legi???Ca sa scap mai ieftin...Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 08:46, 15 Ianuarie 2020
Nu va puteti lega. In linkul urmator e explicat totul: [ link extern ]
Buna dimineata! Va multumesc frumos pt raspuns, il citisem si eu , plus ca aveam experiente anterioare cu alti operatori DAR, cf SI acestui link::
"Furnizorul trebuie să-ți transmită notificarea printr-unul din următoarele mijloace:
scrisoare
fax
e-mail
SMS
contul tău de client de pe site-ul furnizorului, caz în care va fi însoțită de un SMS și/sau e-mail de avertizare cu privire la transmiterea notificării"
CEEA CE , NU S-A INTAMPLAT!
Deci, daca imi fac greutati la reziliere, pt ca, oricum voi plati mim 2 luni ian. si feb 2020, ma pot adresa CU SANSE la ANCOM si ANPC???
O zi minunata!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa aflu daca o ruda de grd.i mai traieste??? maiaB maiaB Buna seara! Cum pot sa aflu daca o ruda de grd.I mai traieste???Avand o forma grava de althzeimer si si-a vandut bunurile,ce fac daca am depsit un an??? (vezi toată discuția)
Facturare telekom. buna ziua, la inceputul lunii august am fost ... zsoli71 zsoli71 Facturare Telekom. Buna ziua, La inceputul lunii august am fost in Clisura Dunarii, mai precis la Dubova si la Orsova. Nu am trecut granita, dar nici nu am ... (vezi toată discuția)
Excrocherie pe sms dinumarcel dinumarcel In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)