Buna ziua! Ne-am trezit pe 3.01.2020 fara min 3 programe de filme, neanuntati nici pe mail sau sms, dar nici pe site-ul operatorului. Pe langa aceasta incalcare a contractului, la reclamtie, mi s-a spus "grila flexibila:. Dar daca operatorul modifica grila TV si, in loc de filme, introduce ...desene animate, deci nu tine cont de specificul programului , ma pot lega de el????Conform carei legi???Ca sa scap mai ieftin...Multumesc frumos!
Buna dimineata! Va multumesc frumos pt raspuns, il citisem si eu , plus ca aveam experiente anterioare cu alti operatori DAR, cf SI acestui link::
"Furnizorul trebuie să-ți transmită notificarea printr-unul din următoarele mijloace:
scrisoare
fax
SMS
contul tău de client de pe site-ul furnizorului, caz în care va fi însoțită de un SMS și/sau e-mail de avertizare cu privire la transmiterea notificării"
CEEA CE , NU S-A INTAMPLAT!
Deci, daca imi fac greutati la reziliere, pt ca, oricum voi plati mim 2 luni ian. si feb 2020, ma pot adresa CU SANSE la ANCOM si ANPC???
O zi minunata!!!!
Excrocherie pe sms
dinumarcel
In cursul lunii ianuarie 2012 cand lucram la calculatorul personal am fost ispitit de o reclama cu calculul IQ-ului. Am completat fugitiv reaspunsurile dupa ... (vezi toată discuția)