avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot sa aflu daca o ruda de grd.I mai traieste???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot sa aflu daca o ruda de grd.I mai traieste???

Buna seara! Cum pot sa aflu daca o ruda de grd.I mai traieste???Avand o forma grava de althzeimer si si-a vandut bunurile,ce fac daca am depsit un an???
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 08:54, 15 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Din punct de vedere juridic rudele de grad 1 sunt parintii sau copii . Cred ca va referiti la un alt grad de rudenie.
Daca persoana respectiva are probleme medicale, nu ar fi putut sa incheie niciun act notarial fara a avea o expertiza medico-legala in acest sens.
Daca totusi a incheiat acte juridice, acestea pot fi anulate in instanta.
Va multumes fumos, , va voi contacta daca ete cazul. Insa tot nu stiu la intiutie sa apelez, sora mea a inchiriat ap. , are si firma acolo, pe ce nume este??Si decesele nu trebuie consemnate undeva???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu, anularea actelor juridice incheiate se poate face numai printr-o hotarare judecatoreasca.
Decesele se inregistreaza in mod obligatoriu la primarie, la serviciul de stare civila.
Buna dimineata! Va multumesc frumos pebtru raspuns si atentia acordata. Stiu ca voi trebui sa platesc min 2 luni, ian si feb 2029 ca sa ma incadrez in cele 30 de zile. Experienta mea cu alt operator a fost asa :i-am anuntat cu 30 de zile inainte de incheierea contractului, nu am primit raspuns decat dupa 2 luni, cand mi-au cerut cu amenintari o suma exorbitanta, nu stiu pt ce, deoarece NU AN AVUT NICI O FACILITATE, am platit-o dar, razboiul a fost sa capt IN SCRIS rezilierea contractului, a durat cca 3 luni!
Pt cazul de fata operatorul NU A RESPECTAT CONTRACTUL:

"Furnizorul trebuie să-ți transmită notificarea printr-unul din următoarele mijloace:
scrisoare
fax
e-mail
SMS
contul tău de client de pe site-ul furnizorului, caz în care va fi însoțită de un SMS și/sau e-mail de avertizare cu privire la transmiterea notificării"
CEEA CE , NU S-A INTAMPLAT!
Deci, daca imi fac greutati la reziliere,, ma pot adresa CU SANSE la ANCOM si ANPC???
O zi minunata!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grila de televiziune maiaB maiaB Buna ziua! Ne-am trezit pe 3.01.2020 fara min 3 programe de filme, neanuntati nici pe mail sau sms, dar nici pe site-ul operatorului. Pe langa aceasta ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme cu reteaua rds digi mobil ionutadriandragut ionutadriandragut Buna ziua, am si eu o problema cu Digi Mobil, m-am portat la ei de 1 an, si am probleme cu semnalul nu am semnal peste tot unde ajung cu serviciu, am facut ... (vezi toată discuția)