avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație creștere copil

Bună ziua, Cum pot proceda sa beneficiez de indemnizație dacă în momentul de fata nu mai lucrez?
Menționez ca am lucrat 15 ani fără intrerupere pana în Octombrie 2019. Am rămas însărcinată în luna Noiembrie 2019. În situația de fata se poate face ceva? Pot beneficia bunicii de aceasta indemnizație dacă eu nu am un loc de munca?
Va rog sa ma îndrumați dacă exista o posibilitate sa beneficiez sau o alta soluție.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Lavynia_26 , utilizator 14:59, 15 Ianuarie 2020
De la fostul loc de munca de ce acte am nevoie? Am vb cu departamentul de HR și au zis ca îmi dau decizia de încetare și vechimea la locul de munca? Îmi mai trebuiesc și alte acte? Fisa fiscala?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
- decizia de incetare
- adeverinta de vechime
- adeverinta pentru indemnizatia CCC trebuie s-o mai completeze;
Sunt obligați sa îmi completeze adeverință pt CCC deși nu mai lucrez la ei? Dacă nu vor sa o completeze, ce fac în cazul asta?

Cornel Vasile a scris:

- decizia de incetare
- adeverinta de vechime
- adeverinta pentru indemnizatia CCC trebuie s-o mai completeze;

Sunt obligati ... in caz de refuz sesizati ITM-ul/AJPIS.
Mulțumesc pentru răspuns!
Zi frumoasa.

Cornel Vasile a scris:

Sunt obligati ... in caz de refuz sesizati ITM-ul/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil angelica82 angelica82 Buna ziua! Am 3 ani consecutivi lucrați în cadrul actualei companii. Pe data de 8 Mai termin preavizul. In perioada imediat următoare ne dorim un copil. Ce ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de nastere Stangina Stangina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca m ai pot beneficia de indemnizatie de nastere daca imi dau demisia din prima luna de sarcina.Am lucrat consecutiv 3 ani ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Andreea120 Andreea120 Buna ziua sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca întrerup acum contractul de munca mai pot primi indemnizație? (vezi toată discuția)