avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ce magazin de piese auto restituie TVA-ul?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ce magazin de piese auto restituie TVA-ul?

Ce magazin de piese auto restituie TVA-ul?Dacă locuiesc in Rep.Moldova
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 21:14, 15 Ianuarie 2020
Nu inteleg foarte exact intrebarea dvs. Dar va pot spune ca dvs trebuie sa cumparati de la magazine special autorizate in acest sens. Trebuie ca T.V.A de pe factura sa depaseasca suma de 175 euro. Am enumerat doar doua conditii, dar sunt mai multe. Le gasiti pe toate pe discutii/mfinante.ro in ordinul ministrului finantelor numarul 101 din 22.01. 2016.Cititi cu atentie ca sunt doar cateva pagini si va lamuriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie produse din uk - plata tva se face in ro sau uk tonu_adrian tonu_adrian Buna ziua, Vreau sa infiintez o societate prin care sa achizitionez produse (piese auto) din UK. Cum e mai bine de infiintat societatea, platitoare sau ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? schimbare piesa auto ThePrecious ThePrecious Am achizitionat o piesa noua auto de la un magazin de piese auto din cartierul in care locuiesc,iar dupa ce s-a montat la un service autorizat tot din ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen 6201 - facturare client non-ue 2016 RaduB123 RaduB123 Buna ziua, La momentul actual sunt PFA in sistem real(cod CAEN 6201). Ar urma sa inchei un contract de dezvoltare soft cu o firma din afara UE(Canada). Am ... (vezi toată discuția)